Vārds: Sandra

Uzvārds: Zdanovska

Vecums: 19hh

Izglītība: Vidējā

Dejas pieredze: Mana deju pieredze aizsākās jau bērnudārzā, 4 gadu vecumā, estrādes deju kolektīvā “Andžiņš’’. Vēlāk dejoju DS “Aggressive’’ un 2013.gada janvārī sāku dejot MDK “Kaprīze”. Esmu piedalījusies neskaitāmās skatēs, pasākumos un deju sacensībās.

Tavi lielākie sasniegumi: 1.vieta RIV talantu konkursā. Gadskārtēji 1.līmeņi deju starptautiskās deju skatēs ar EDK “Andžiņš’’, kā arī vairākas godalgotas vietas HipHop un showdance deju kategorijās ar DS “Aggressive’’ un MDK “Kaprīze’’.

 Trakākā skatuves pieredze: 1. “Kaprīzes” 2012.gada noslēguma koncertā piedalījos priekšnesumā ar nenosakāmu tēmu. Skanēja dziesma “Princess of China” un mēs bijām krepapīra svārkos un kronīšos. Skrienot uz skatuves, man nokrita svārki, uz kuriem es pat nejauši paklupu. Beigu beigās, lai arī bez puses no tērpa, tomēr nonācu skatuves centrā un visu priekšnesuma laiku pavadīju, izskatoties pēc melna gulbja.

2. Dejojot HipHop formāciju, saplīsa bikses. Jau tā jutoties stulbi, šķita, ka skatītāji redz to, ko viņiem nevajag redzēt.

Mīļa krāsa: Gaiši zila un zelta

Mīļakais ēdiens: Cepts lasītits ar citronu un rīsiem un gurķu salātiņiem

Tavs kvēlākais bērnības sapnis: Kļūt par aktrisi

Tavs iedvesms avots: Mūzika, cilvēki

Ko tu iesaki jaunajiem dejotājiem: NEKAD NEPADOTIES!

 

Video ar  Sandru Zdanovsku:

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=7INY-7_imQU’]

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=2FC0gE7pA_I’]

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=IP8lokIDvQM’]