Izceļ sievišķību….piebur skatienus…atbrīvo..paceļ spārnos….

To visu spēj Go Go deja. Tā ir sievišķības, seksualitātes un brīvības  iemiesojums.

 

Ja Tev ir 15 gadi vai vairāk- nāc un piesakies!

Bez-maksas nodarbības notiek 6. un 13. septembrī plkst. 19.00 deju studijā “Kaprīze” Rīgā, Avotu ielā 17-2.stāvā. Pieteikties ir vienkārši:

Sūti e-pastu uz info@kaprize.lv norādot savu:

1) vārdu, uzvārdu

2) vecumu

3) tel.nr

 

Nodarbības pasniedz Baiba- viena no pieprasītākajām Go Go dejotājām Rīgā ar GO GO deju pieredzi vairāk kā 5 gadu garumā labākajos Latvijas naktsklubos (Just, Essential, La Rocca, Pussy Lounge, Push, Coyote Fly u.c.)

Apgūsti Go Go deju arī Tu, uzturi savu ķermeni formā, iemācies sevi skaisti pasniegt caur deju un lai tavs ķermenis un dejotprasme kļūst par tavu labāko ieroci! Meitenēm, kas apgūst Go Go deju ir iespēja dejot naktsklubos, saviesīgos pasākumos, komerc-pasākumos (kad ir sasniegta pilngadība), būt par firmu un uzņēmumu promo-meitenēm, piedalīties interesantos projektos.

 

Kas ir Go Go deja?

Go Go deja ir dejas improvizācija, dejošana pie jebkādas mūzikas, pārsvarā club un rnb mūzikas pavadībā. Deja tiek apgūta uz augstpapēžu kurpēm, kurās arī visbiežāk tiek izpildīta uzstājoties pasākumos un naktsklubos. Deja ir ļoti sievišķīga, vilinoša, aicinoša un daudz tiek strādāts ar ķermeņa plastiku, dažādu veidu ķermeņa “vilnīšiem”. Nodarbības laikā tie apgūti dažādi deju elementi un pamat-kustības, kā arī tiek veltīts laiks improvizācijas attīstīšanai un trenēšanai.