Vārds: Viktorija

Uzvārds: Verenkova

Vecums: 19 gadiViktorija

Izglītība: Absolvēta O.Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskola, Rīgas Valsts 2.ģimnāzija, šobrīd mācos Rīgas Tehniskās universitātes Arhitekrūras un pilsētplānošanas fakultātē, 1.kurss

Deju pieredze: Tautiskās dejas – 2 gadi, mākslas vingrošana/bērnu dejas – 2 gadi, hip hop – ~6 gadi, karsējas – 1,5 gadi, lielākie deju notikumi – Fair Play Summer dance camp 2013 Polijā.

Tavi lielākie sasniegumi: augstas vietas gan solo, gan duo, gan grupu kategorijās sacensībās ( pārāk daudz tādās būts, lai visas atcerētos. 😀 )

 Deju stili, ko pasniedz: Hip Hop, karsējmeiteņu dejas, Go Go, Fitness

 Trakākā skatuves pieredze: Uz skatuves esmu uzstājusies daudz, un ir bijuši arī apkaunojoši mirkļi, par kuriem labāk nestāstīt. 😀 Tomēr visvairāk laikam ir patikušas reizes uzstāties telvīzijas šovos – O-Kartes akadēmija, Latvijas Gada balva, Dejo ar Zvaigzni utml., taču katru reizi kāpt uz sacensību gridas arī sagāda prieku, kas ir sava veida koncerts vērotājiem. Viens no leilākajiem sacensību priekiem bija Ghetto Dance 2012 uzstāšanās (un, protams, prieks par 1.vietu )

Viena no reizēm, ko spilgti atceros – bija jādejo vienā vakarā 2 vietās ar ļoti mazu laika intervālu, pirms kā vēl bija mēģinājumi. Rezultātā pārvilku zeķubikses un krāsosjos mašīnā sastrēgumā uz Vanšu tilta. Bet piedzīvojumu ir bijis daudz!

Mīļākā krāsa: – grūti teikt, patīk maigi violēta, tirkīzzila. Bet, ja godīgi, konkrētas krāsas nav. Varu gan teikt, ka ļoti nepatīk oranža.

 Mīļākais ēdiens: Mīlu, mīlu, mīlu šokolādi, bet, kas par daudz, tas par skādi, veselīgi vajag. 😀 Cēzara salāti – ja gribi mani iepriecināt, uzdāvini bļodu ar cēzara salātiem, es tevi mīlēšu ilgu laiku. 😀 Bet…es mīlu ēdienu, man garšo paēst, tapēc, ja labi būs ēdiens pagatavots, tad ēdīsu viņu. 😀

Tavs kvēlākais bērnības sapnis: kad biju maza, nezināju, ka dejošu, bet mīlēju pētīt mājas un iekārtojumu. Jau no bērnudārza sapņoju, kā pati celšu savu māju, iekārtošu, vēlākā laika periodā jau zināju, ka es bez tā nevaru, ta nu es droši soļoju sava sapņa virzienā – būšu arhitekte!

 Tavs iedevesma avots: Mani iedvesmo daudzas lietas. Konkrēti ar dejošanu saistīti – tie viennozīmīgi ir citi dejotāji, jo tas ir tikai pašsaprotami, tu gribi viņiem līdzināties, gribi viņiem iemācīt – nav labākas sajūtas, kad redzi, ka cilvēks, kurš no tevis mācās ir laimīgs par to un viņam sanāk dejot! Bet liela iedvesma nāk no mūzikas un ritma. Esmu tāds cilvēks, kuram nereti ir pilnīgi vienalga par dziesmas vārdiem, lai tikai būtu superīgs „bīts”, tad es emsu laimīga un gatava darīt!

 Ko tu iesaki jaunajiem dejotājiem: Es ieteiktu jaunajiem dejotājiem nebaidīties un eksperimentēt, ka arī nākt uz treniņiem ar domu – hei, es te esmu, jo man patīk, nevis mamma lika – tapēc es izlikšu sevi uz deju grīdas! Vienmēr ir grūti sākt kaut ko no jauna, bet ja tas patīk – nav ko baidīties! Jāizvirza mērķis un jāiet uz to. Vienmēr pa ceļam gadīsies kāds, kurš negribēs, lai jūs sasniedzat to, bet galvenais ir tas, kas jūs interesē!

VIDEO AR VIKTORIJU VERENKOVU:

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=goHkTtf2EEA’]

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=HCflK1b3ADo’]

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=YNoVk9nN7fA’]